Werken bij

100%EMAIL

100%EMAIL

Rotterdam

Profiel

100%EMAIL is een relatief jong, maar zeer ervaren bedrijf dat in 6 jaar tijd een bijzonder respectabele klantenlijst heeft opgebouwd met o.a.: T-Mobile, ABN Amro, bol.com, DPG Media, Randstad, Carglass, Achmea, Unicef, Porsche en nog veel meer topmerken. We zijn in korte tijd snel gegroeid en vormen nu een hecht team van zo’n 30 ambitieuze collega’s. We zitten in hartje Rotterdam naast centraal station.

100%EMAIL bedient haar klanten net even anders. Het team van 100%EMAIL is de ‘e-mailmarketingafdeling’ van onze klant. We adviseren over de roadmap en ontwikkelen geautomatiseerde 1-op-1 e-mailcampagnes en beheren deze hele omgeving. De pijlers Data, Content en Techniek spelen een centrale rol om ultiem persoonlijke ervaringen te bouwen. Onze data driven marketeers, die in de lead zijn bij onze klanten, vertrouwen op de uitgebreide ervaring, kennis en kunde van de creatieve en technische professionals die achter ze staan.

En met ons zusje 100%driven adviseren en bouwen we gepersonaliseerde marketing automation flows over alle kanalen en fases in een customer journey.

We willen 100% meespelen in de top. Niet voor niets dat we door Emerce in 2020 als nummer 1 zijn uitgeroepen als Marketing Automation bureau van Nederland!

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY