Werken bij

A.S. Watson (Health & Beauty)

A.S. Watson (Health & Beauty)

Renswoude

Profiel

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. 

A.S. Watson Benelux is onderdeel van A.S. Watson Group, de grootste internationale retailer in Health & Beauty in Azië en Europa. Wereldwijd heeft A.S. Watson meer dan 14.000 vestigingen en 13 retailmerken.

Als leidende Health & Beauty retailer in de Benelux is ons credo 'We bring more to life'. Daarmee brengen we Health & Beauty dichterbij, met altijd méér keuze, de beste producten, de laagste prijzen en het grootste winkelnetwerk.

Het succes van onze winkelformules en de groei van onze organisatie maken dat we een grote diversiteit aan functies hebben. Als medewerker krijg je bij ons bovendien veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werkzaamheden in te vullen, kansen te pakken en je talent te benutten. In welke rol je ook zit, je hebt veel te maken met collega's van andere afdelingen. Dat maakt werken bij ons inhoudelijk interessant, leerzaam en afwisselend.

Wat je belooft, moet je ook doen. Daar geloven we bij A.S. Watson Benelux niet alleen in, we maken het ook waar. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de HR Proffie en Top Employer! Dit betekent dat we niet alleen investeren in een goed pakket arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden, maar ook in onze collega’s.

Locatie

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY