Werken bij

A.S. Watson (Health & Beauty)

A.S. Watson (Health & Beauty)

Renswoude

Profiel

A.S. Watson Health & Beauty Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL en Pour Vous.

A.S. Watson Health & Beauty Benelux is een onderdeel van A.S. Watson Group: 'swerelds grootste retailer in Health & Beauty. A.S. Watson Group is een begrip in de internationale detailhandel en productie met bedrijfsactiviteiten in 33 markten wereldwijd, 19 retailmerken, ruim 11.000 winkels in 52 landen en meer dan 27 miljoen klanten per week. 
 
Het hoofdkantoor van A.S. Watson (Health & Beauty Benelux) is gevestigd in het midden van het land: Renswoude. Hier werken bijn 800 gedreven en enthousiaste medewerkers. Naast het management zijn hier afdelingen, zoals E-commerce, Inkoop, Marketing, Reclame, Finance, Vastgoed, Projectmanagement, HR en ICT gehuisvest.

Met miljoenen klanten per week, het grote aantal winkels, de brede productportfolio en tal van (innovatie) projecten zijn er voortdurend legio uitdagingen. Wij zijn een krachtige en dynamische onderneming met een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door ondernemingszin, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, durf, resultaat en een informele werksfeer. Dit zegt iets over onze stijl van werken, hoe we onze klanten benaderen, hoe we denken en hoe we met elkaar omgaan. Maar het zegt ook hoe trots we op ons bedrijf zijn! Ons succes is voor een groot deel te danken aan onze medewerkers. Wij hebben ambitieuze groeiplannen en geven talent en ondernemerszin dan ook alle ruimte. Medewerkers die kansen benutten, beslissingen durven te nemen en zich thuis voelen in een informele, no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, kunnen dan ook rekenen op uitstekende toekomstperspectieven. Groei en ontwikkeling van zowel de onderneming als de medewerker staan bij ons centraal.

Werken bij A.S. Watson Health & Beauty Benelux houdt in dat je aan de slag gaat binnen een groeiende retailorganisatie met veel carrièremogelijkheden.

Locatie

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY