Werken bij

BouwKennis

BouwKennis

Rotterdam

Profiel

Het succes van je organisatie valt of staat met het maken van de juiste beslissingen. Betrouwbare markt- en marketinginformatie is hierbij essentieel. Het helpt je bij de dagelijkse gang van zaken, het op tijd signaleren van trends en het bepalen van je marktpotentieel. Goede marktinformatie is de basis voor plannen, controleert en inspireert.

Het verzamelen van markt- en marketinginformatie kost echter tijd, capaciteit en kennis. Dit geldt ook voor de duiding en praktijkgerichte presentatie van de informatie. Het liefst heb je een betrouwbare partner die dit voor je verzorgt. Een professionele maar vriendelijke leverancier van strategische informatie die flexibel inspeelt op jouw informatiebehoefte.

Voor de bouw-, installatie- en vastgoedbranche is BouwKennis deze leverancier. Door gebruik te maken van BouwKennis bespaar je tijd en haal je capaciteit en kennis in huis. BouwKennis is voor vele bedrijven in de bouw-, installatie- en vastgoedmarkt al jarenlang een betrouwbare partner. Ons uitgebreide portefeuille van producten en diensten zorgt ervoor dat je in al je informatiebehoeften bent voorzien. Ons doel is om samen met jou een slimmere en een meer klantgerichte bouwketen te creƫren. Het maken van weloverwogen keuzes op basis van betrouwbare markt- en marketinginformatie speelt hierin volgens ons een sleutelrol.

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY