Werken bij

Coolblue

Coolblue

Rotterdam

Profiel

We hebben bij Coolblue één doel: de allerbeste klantenservice bieden. Daar horen beloftes bij als ‘voor 23.59 uur besteld, morgen in huis’ en gratis verzending, maar ook keihard werk door onze 1600+ Coolblue’ers. Zij zorgen elke dag - in de winkel, via e-mail, op sociale media en aan de telefoon - voor tevreden, of nee: meer dan tevreden klanten. 

De webwinkels van Coolblue beschikken over het meest actuele en complete aanbod van onder meer consoles, PDA's, digitale camera's, smartphones, tablets etc en verkopen alle bijbehorende accessoires. Echt specialisme is moeilijk te vinden. Wij bieden het niet alleen door uitgebreide productinformatie, maar ook visueel via ons YouTube kanaal, bij de klantenservice bij onze Coolblue winkels in Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Groningen en Antwerpen. Zelfs de moeilijkste productvragen worden direct beantwoord.

Innovatief ondernemerschap en productspecialisatie staan aan de basis van het succes van Coolblue. Uniek aan Coolblue is dat de volledige IT, logistiek en klantenservice in huis zijn ontwikkeld. We onderscheiden ons door onze betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. En we zitten niet stil. Klanttevredenheid kan altijd beter. Dus gaan wij voor 'elke dag een beetje beter'.

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY