Werken bij

Hanzestrohm B.V.

Hanzestrohm B.V.

Zwolle

Profiel

Dit is Hanzestrohm!

Een modern familiebedrijf gespecialiseerd in technische oplossingen voor bouw, industrie en infra: dát is Hanzestrohm. Het bedrijf is opgericht in 1951 en sindsdien flink gegroeid. Inmiddels bestaat Hanzestrohm uit meerdere werkmaatschappijen. Hemmink levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken die toegepast worden in de (woning)bouw en industrie. KWx is dé specialist in kalibratie en vermogenselektronica. En Kairos investeert in nieuwe markten met technologische oplossingen gericht op duurzaamheid en verbinding.  En met Fortona - onze nieuwste werkmaatschappij - gaan we de energietransitie begeleiden!

Hanzestrohm is trots een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt aan iedereen. Diversiteit wordt gevierd en aangemoedigd. Het is essentieel voor het welzijn van onze mensen en ons bedrijf. Daarom wordt in ons recruitmentproces uitsluitend gekeken naar professionele capaciteiten en persoonlijkheid. Discriminerende factoren zoals etniciteit, geslacht, seksuele oriëntatie of godsdienst zijn dan ook ten strengste uitgesloten en spelen op geen enkele manier een rol in onze selectie van nieuwe medewerkers.

Medewerkers zijn onze trots

Hanzestrohm is innovatief en resultaatgericht. Dit brengen we in de praktijk met 140 medewerkers. Om samen het beste te bereiken, vinden wij het belangrijk dat iedereen gelukkig is in zijn werk. Daarom zijn duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling belangrijke thema’s binnen onze organisatie. Dat wij trots zijn op onze medewerkers wordt erkend: we mogen onszelf vanaf 2017 World-class Workplace (voorheen 'Beste Werkgever') noemen en zijn we al 11 keer verkozen tot Best Managed Company.

 

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY