Werken bij

ICTRecht

ICTRecht

Amsterdam, Groningen,

Profiel

Al meer dan 16 jaar ondersteunt ICTRecht organisaties bij juridische en security-gerelateerde vraagstukken in het digitale domein. Niet met ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar met praktische en proactieve ondersteuning waar we organisaties vanaf dag één mee ontzorgen. Wij zijn flexibel, creatief en bieden veel ruimte voor originaliteit en eigen initiatief. We innoveren continu en groeien hard. 

ICTRecht heeft haar eigen opleidingsinstelling: de ICTRecht Academy. Onze Academy is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Advocaten en erkend door de International Associaton for Privacy Professionals als ‘approved CPE provider’. Jaarlijks organiseren wij zo'n 200 juridische (inhouse) opleidingen, trainingen en webinars op het gebied van ICT, privacy en recht. 

Al onze trainers zijn als adviseur werkzaam bij ICTRecht en hebben daarom gespecialiseerde kennis en ervaring. Dit zie je terug in onze opleidingen: geen langdradige betogen over de achtergrond van wetsartikelen, maar een pragmatische aanpak met tips voor de praktijk. Dat maakt ICTRecht Academy een uniek opleidingsinstituut binnen ons werkveld.  

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY