Werken bij

Info.nl

Info.nl

Amsterdam

Profiel

Info.nl is een creatief technologiebureau dat relevante digitale producten maakt. Wij houden ervan om met vooruitstrevende bedrijven te werken die actief op zoek zijn naar de volgende stap. Samen creëren wij digitale producten om van te houden, zowel vandaag als in een toekomst waar alles mogelijk is.

Wij werken in agile teams

Onze zelforganiserende teams dienen als partners binnen de agile productontwikkeling waarmee onze klanten in staat worden gesteld om nieuwe technieken te gebruiken. Tegelijkertijd biedt dit een andere manier van denken over het bedrijfsproces. Wij bieden deskundigheid op de kerngebieden van agile productontwikkeling en digitale transformatie.

Wij kennen een succesvolle geschiedenis met klanten als Greenwheels, BVA Auctions, T-Mobile, Graydon, Adyen en vele anderen.

Design thinking & business value

Wij vinden dat het ontwerp verder gaat dan een mooie buitenkant en dat de echte waarde in het juiste gebruik van design thinking ligt. Hiermee kan de business value worden vergroot en krijgt men beter begrip van de gebruikers. 

Sluit je aan bij ons team

Wij vormen een groep veelzijdige en gepassioneerde specialisten, van strategen en ontwerpers, tot engineers en agile scrum masters. Het is deze passie die elk uniek project dat wij voltooien aanjaagt, of het nu groot of klein is.

Wij zijn gedreven in wat we doen en dat maakt Info.nl een geweldige plek om te werken. Ons team is de hoeksteen van onze missie om relevante digitale producten te maken. Kom ons team versterken!

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY