Werken bij

M2Mobi

M2Mobi

Amsterdam

Profiel

Vanuit ons kantoor in de Amsterdamse Houthavens werken wij aan mobiele oplossingen zoals apps, mobiele websites, toepassingen voor smartwatches, auto apps, etc. Dit doen we voor bekende merken zoals AH to go, Heineken, VGZ en Dubai Airports.

Opgericht tijdens de oorsprong van het smartphone tijdperk in 2006, stonden we aan de basis van de ontwikkeling en sindsdien lopen we voorop. Wij zijn mobile natives. In plaats van het aan te leren, is mobiel onze moedertaal. We zijn ermee opgegroeid, we leven en ademen mobiel.

We werken graag met merken die digitaal willen excelleren en samen met ons toonaangevende apps willen maken. Door vandaag nog aan tafel te zitten, kunnen we vanuit de kern van het merk op zoek gaan naar de beste manieren om de eindgebruikers van de app te helpen, verrassen en inspireren.

Met onze ervaring als app ontwikkelaar vertrouwen we op ons instinct. We beslissen en werken snel, in het tempo van de ontwikkeling. Korte lijnen. Efficiƫnt. Flexibel. Per project werken we met een team waarin alle disciplines samenkomen. Specialisten op het gebied van iOS, Android, Backend Architecture, Web front-end, graphic design, UX Design en Quality Assurance.

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY