Werken bij

Netivity

Netivity

Zwolle

Profiel

Netivity

Netivity ontwikkelt al twintig jaar e-commerce platformen die voor maximale conversie en gebruiksgemak zorgen. Onder andere fonQ, Menzis, Hans Anders en nog veel meer mooie bedrijven zijn klant van Netivity. Onder het label Tweakwise brengen ze nieuwe innovaties voor e-commerce op de markt. Deze software is te integreren in bestaande platforms.

Meer dan 50 hoogopgeleide medewerkers

Vanuit onze vestigingen in Zwolle en Groningen werken meer dan 50 hoogopgeleide, in Nederland gevestigde ontwikkelaars, software architecten en consultants aan software die gebruikt wordt door marktleiders in verschillende sectoren in binnen en buitenland.

Omnichannel commerce platform

Onder het label ‘Netivity Core’ heeft Netivity een hoogwaardig omnichannel commerce platform ontwikkeld dat op maat inzetbaar is in de verschillende branches waar de groep actief is. Uniek in zijn soort op het gebied van performance, schaalbaarheid en intelligente software architectuur.

Internet of Things

Als laatste worden onder het label ‘Onethinx’ diverse IoT (Internet of Things) toepassingen ontwikkeld waarbij gecombineerd aan hardware en software ontwikkeld wordt.

Hoge scholen, universiteiten en R&D

We onderhouden nauwe samenwerkingen met diverse hoge scholen en universiteiten en investeren doorlopend in R&D en kennis ontwikkeling. Netivity is financieel volledig onafhankelijk en wordt geleid door een directie met jarenlange ervaring in de top van de technologische innovatie in de Benelux.

 

Tweakwise: Innovatieve marktleider

Tweakwise ontwikkelt innovatieve software oplossingen gericht op conversie optimalisatie in e-commerce websites. Onze oprichters hebben jarenlange ervaring in de e-commerce en retailpraktijk bij vooraanstaande partijen. Tweakwise is momenteel marktleider in de Benelux op het gebied van search-, navigatie-, merchandising- en personalisatietechnologie. Al onze software is ontstaan vanuit de e-tail praktijk met behulp van de kennis en ervaring van de e-tailers. Al onze oplossingen zijn daarmee zeer klantgericht, gebruiksvriendelijk en probleemoplossend. Tot op de dag van vandaag zijn de ervaringen van onze gebruikers sturend in de doorontwikkeling van onze producten.

Gebruikt door de grootste online retailers

Tweakwise levert met Navigator een intelligente tool die het zoeken, navigeren en merchandisen (rangschikken/sorteren, productaanbevelingen) in e-commerce websites optimaliseert. De tool wordt momenteel al door vele grote e-tailers gebruikt. Het platform draagt zo bij aan meer dan 4 miljard omzet, verdeeld over 20 verschillende landen. Onder onze klanten meten we structurele conversiestijgingen van 15% en meer.

Standaard plugins

We hebben standaard extensies beschikbaar voor Magento, .NET, Intershop, Salesforce Commerce Cloud en Hybris, waardoor integratie razendsnel gerealiseerd kan worden. Koppelingen voor andere vooraanstaande platformen zullen op korte termijn volgen. Verder is Navigator volledig geschikt voor integratie in alle sites, apps, instore applicaties en responsive design.

Software as a Service

Wij werken volgens het Software as a Service (SaaS) principe en onze producten worden continu doorontwikkeld, zodat we altijd matchen met de behoefte van dat moment. Een voorbeeld hiervan is de API koppeling met Google Analytics. Daarnaast is een concept voor personalisatie van zoekresultaten toegevoegd. Op basis van het gedrag van de gebruiker passen zoekresultaten, ranking en navigatie zich automatisch aan naar de meest optimale configuratie. Deze features maken ons uniek in de markt.

Zelf in controle

Bij Tweakwise geloven we in de kracht en toegevoegde waarde van goede software oplossingen om e-commerce resultaten te verbeteren. Hierbij is wel altijd het uitgangspunt dat onze klanten zelf in controle zijn en niet afhankelijk zijn van techneuten voor optimalisatie. Ook moet het mogelijk zijn om real-time in te grijpen op basis van gefundeerde statistieken en rapportage. Om die reden heeft Navigator dan ook een uitgebreide beheeromgeving met rapportage, die geen gelijke kent in de markt. Recentelijk zijn we onderwerp van een uitgebreide due diligence geweest, waarin we uitvoerig vergeleken zijn met concurrerende oplossingen. Hierin is Tweakwise Navigator als beste uit de test gekomen.

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY