Werken bij

The Underdog - online marketing & sales

The Underdog - online marketing & sales

HELMOND

Profiel

Leadgeneratie platformen in eigen beheer: we zijn in 2010 gestart door een aantal kleinere klanten individueel te helpen met hun marketing. Soms succesvol en soms niet. Daarom is eind 2012 besloten om de krachten van kleinere spelers in een nichemarkt te bundelen in één platform. Deze klanten nemen het als gezamenlijk front met succes op tegen de traditionele grotere partijen! Beestjes Kwijt was in 2013 onze eerste platform. In de jaren ernaar volgde diverse andere leadgeneratie platformen. 

E-commerce in eigen beheer: naast onze leadgeneratie platformen hebben we bovendien ook een succesvol eigen e-commerce platform in beheer. In dit geval zijn we een partnership met een designer aangegaan, waarbij de samenwerking verder gaat dan alleen het overnemen van de online marketing activiteiten.

Marketing- en salesvraagstukken voor ondernemers: verder zijn er dan nog diverse ondernemers die we niet kunnen helpen door ze via een platform te ondersteunen. Die helpen we zelfstandig met hun online marketing- en salesactiviteiten. We hebben het hier dan over klanten die zich al bewezen hebben, maar op dit moment niet verder komen in hun bedrijfsgroei. Veelal gaat het hierbij om ambitieuze ondernemers van MKB bedrijven. 

Bij ons is de sfeer ongedwongen en informeel, maar zeker ook prestatiegedreven. De organisatie wordt zo slim mogelijk ingericht, zodat het maximale uit onze medewerkers gehaald wordt. Sta-zit bureaus, gezonde lunch, pingpongen en flexibele werktijden zijn zo maar een paar voorbeelden van wat je bij ons kunt verwachten.

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY