Werken bij

Problemen Kwijt B.V.

Problemen Kwijt B.V.

HELMOND

Profiel

Problemen Kwijt is in 2013 opgericht vanuit een zolderkamer in Helmond. In samenwerking met externe online specialisten is er een platform ontwikkeld waar vanuit vakmannen van potentiƫle klanten worden voorzien. SEA, SEO, conversie optimalisatie maar ook het aan laten sluiten van nieuwe vakmannen zijn voor ons dagelijkse werkzaamheden waarin we willen uitblinken. We zijn op dit moment het stadium 'start up' voorbij en werken aan 'the next level'.

Wij werken dagelijks met een team van 20+ collega's aan onze eigen platformen: Beestjes Kwijt, Rioolprobleem Kwijt, Glasprobleem Kwijt, Slotenprobleem Kwijt, Processierups Kwijt en Dakprobleem Kwijt. Deze concepten zijn actief in Nederland, deels in Belgie en Duitsland en zullen verder internationaal uitgerold gaan worden. Daarnaast zullen er nog nieuwe concepten voor diverse spoedberoepen in de markt gezet worden. Zo hebben we begin december ons eerste E-commerce project uitgerold voor een ontwerper. En zijn we gestart als online marketing bureau. Standplaats is Helmond.

Bij ons is de sfeer ongedwongen en informeel, maar zeker ook prestatiegedreven. De organisatie wordt zo slim mogelijk ingericht, zodat het maximale uit onze medewerkers gehaald wordt. Sta-zit bureaus, gezonde lunch, pingpongen en flexibele werktijden zijn zo maar een paar voorbeelden van wat je bij ons kunt verwachten.

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY