Werken bij

Prominent

Prominent

Nunspeet

Profiel

Al ruim 20 jaar laten wij onze klanten ervaren wat écht goed zitten is. Zitcomfort van top tot teen, in een stoel of bank 100% op maat gemaakt. In onze stoelen en banken worden de nieuwste technieken geïntegreerd met maar één doel: bijdragen aan ultiem zitcomfort. Dit maakt ons marktleider in hoogwaardige, slimme zitmeubelen.

We zijn een familiebedrijf in hart en nieren. Met meer dan 40 winkels en een webshop bedienen we heel Nederland. Inmiddels bestaat onze organisatie uit bijna 300medewerkers. We maken ruimte voor talent, ook voor dat van jou! We doen ons best om een zo prettig mogelijke werkomgeving te creëren voor al onze werknemers, en daar zijn we voor beloond! In 2020, 2021 en 2022 hebben we het keurmerk ‘Beste Werkgever’ ontvangen. Een titel waar we ontzettend trots op zijn!

Onze organisatie bestaat uit 10 verschillende afdelingen, ieder met eigen vaardigheden, kennis én verantwoordelijkheden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor de verschillende afdelingen. Interesse? Bekijk onze vacatures!

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY