Werken bij

Salesupply

Salesupply

Nijmegen

Profiel

Onze cultuur

Persoonlijke ontwikkeling

Als medewerker sta je bij ons zelf aan het roer van je carrière. We vinden het belangrijk dat jij ontdekt waar jouw kracht ligt en wat je zoekt in je werk, nu en in de toekomst. Salesupply blijft groeien, dus er zijn steeds meer ontwikkelingsmogelijkheden. Uiteraard denken wij met je mee en bespreken we samen wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Gelijkwaardigheid

De basis voor ons is dat iedereen gelijk is aan elkaar en dat jij jezelf kunt zijn. We vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit binnen onze organisatie. Wederzijds respect en open staan voor de mening en persoonlijkheid van de ander staan daarbij centraal. Weet dat je bij iedereen binnen kunt lopen, we hebben een informele cultuur en de deur staat overal open.

Innovatief

We geloven in nieuwe ideeën en samen bereik je meer dan alleen. Daarom vinden we het fijn als je out of the box durft te denken en je mening en inzichten met ons deelt. Dit kan inhoudelijk gaan over onze services, maar ook over hoe we werken als organisatie. Alleen op die manier kunnen we vernieuwen vernieuwen en snel stappen blijven zetten, zonder over alles lang te hoeven discussiëren. Op een doordachte manier beslissingen en risico's nemen, dat is hoe wij werken.

Plezier

Plezier verbindt en geeft energie en betekenis aan wat we doen, met elkaar en voor elkaar. Je brengt vaak meer tijd door met collega's dan met je familie of vrienden, dus we willen dat jij je thuis voelt op de werkvloer. Een praatje over je vakantie of memorabele stapavond, een luisterend oor als je je verhaal kwijt wilt en een borrel om de week mee af te sluiten. Allemaal belangrijk! We houden van een feestje, dus organiseren we regelmatig een BBQ, kerstborrel of een ander uitje.

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY