Werken bij

Startselect

Startselect

Eindhoven

Profiel

Werken bij Startselect betekent afwisseling, zelfstandigheid en vrijheid in een organisatie die volop in ontwikkeling is. E-commerce, games en digitale entertainment: ons werkveld barst van de ontwikkelingen, uitdagingen en kansen! 

Als scale-up krijgen we energie van (op)bouwen en groeien. We zoeken dus collega's die van aanpakken houden en er bewust voor kiezen om niet in een gespreid bedje terecht te komen. Specialisten die van niets, iets kunnen maken en begrijpen wat er nodig is om verder te groeien. Samen doen we er alles aan om onze doelen te bereiken!

Bij ons heb je zelf de touwtjes in handen. Je krijgt vrijheid en beslissingsruimte in de manier waarop je je werk doet en hoe je dit indeelt. Daarnaast krijg je altijd de gelegenheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te blijven ontwikkelen, maar we verwachten dat je zelf het initiatief neemt en met voorstellen komt. We hebben flexibele start- en eindtijden en de mogelijkheid om een dagje vanuit huis te werken, zodat je werk en privé altijd goed kunt blijven combineren.  

Je komt terecht in een gedreven en snelgroeiend team van 40+ collega’s. De gemiddelde leeftijd is 34 jaar en op dit moment werken er meer heren (78%) dan dames (22%) bij ons. We vinden hard werken normaal en plezier net zo belangrijk. We lunchen samen, ontspannen met een potje tafelvoetbal of een spel in onze game area en op vrijdagmiddag luiden we het weekend in met een drankje. Gedurende het jaar organiseren we verschillende uitjes zoals een VR-Tournament, pubquiz, zomerbarbecue, kookworkshop of 'gewoon' een avondje op kantoor met (bord)spellen en pizza. Daarnaast gaan we ieder jaar met zijn alle naar Gamescom in Keulen, de grootste gamebeurs ter wereld!

Binnen Startselect vind je altijd een luisterend oor, iedereen mag meedenken en ideeën delen. (en er wordt ook nog eens iets mee gedaan!) Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vertrouwen, vaak zie je direct de impact van je werk. Je krijgt de mogelijkheid om écht het verschil te maken en vanuit jouw expertise mee te bouwen aan de groei en het succes van onze organisatie. 

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY