Werken bij

Zigt Mediabureau

Zigt Mediabureau

Hoofddorp

Profiel

ZIGT is een full service mediabureau dat opereert in de Benelux. Wij laten merken groeien door vrij te denken en te handelen op het gebied van media en daarmee de optimale koppeling te kunnen maken met marketing- en communicatiedoelstellingen.

 

1. Freedom of media

Freedom of media. Dat is ons succes. Alleen door daadwerkelijk vrij te kunnen denken en handelen kom je tot de meest effectieve merkgroei, de beste adviseurs in het vakgebied en de meest waardevolle klantrelaties.

 

2. Samenwerking

Wij leggen onszelf en onze klanten niet vast. Dát is het mooie van vrij zijn. We geloven in toegevoegde waarde. De basis van al onze samenwerkingen.

 

3. Services

Wij weten alles van media en kijken verder. We leggen je onze mogelijkheden voor, maar we leggen je nooit iets op.

 

4. Mentaliteit

Wij zijn vrije denkers. En dat trekt andere vrije denkers aan. Altijd nieuwsgierig, ambitieus en kritisch. Dit verwachten we ook van anderen. Open, eerlijk en transparant. Dat geeft de juiste energie om als team succesvol te zijn.

5. Strategie

Wij denken verder dan media alleen. Media werkt niet zonder goed idee. Zo komen we tot superslimme en ondernemende adviezen. Onafhankelijk én zonder voorwaarden.

 

6. Inzicht

Wij nemen de vrijheid om onafhankelijk inzicht te bieden, ongeacht de uitkomst. Data zit bij ons in de genen, maar mensen maken uiteindelijk het verschil.

 

7. Jij

Bij ZIGT heb je de vrijheid en het vertrouwen om jezelf te laten zien. Alle ruimte om je te ontwikkelen en verder te komen.

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY