Werken bij

Zuiver Group

Zuiver Group

Westzaan

Profiel

Vacature Online shopmanager

 

De Zuiver Group is een familie van interieurmerken, gedreven door het verlangen om spot-on interieurproducten voor iedereen waar ook ter wereld beschikbaar te maken. Geboren in Nederland en gevestigd in Westzaan, even ten noorden van Amsterdam, zijn we trots op ons down-to-earth karakter en nuchtere Hollandse mentaliteit. We bieden een optimale combinatie van ontwerp, kwaliteit, prijs en service; terwijl we er tegelijk voor zorgen dat we onze planeet met het grootste respect behandelen. Vanaf onze bescheiden start, meer dan twintig jaar geleden, is de Zuiver Group inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de interieursector. Onze collecties worden momenteel in meer dan 80 landen over de hele wereld verkocht, over 5 continenten, met bijna duizend verkooppunten. De Zuiver Group omvat de volgende interieurmerken: Zuiver, Dutchbone, Bold Monkey en Banne, naast een whitelabel collectie. Op ons hoofdkantoor in Westzaan, waar wij werken met een enthousiaste groep van al meer dan 90 professionals, hebben wij een vacature:

Online shopmanager

Als Online shopmanager ben jij de drijvende kracht achter onze D2C verkopen. In deze dynamische rol richt je je op de verkopen via onze eigen merkenwebshops (Zuiver en Bold Monkey). Werkzaamheden zijn o.a. het inrichten en verbeteren van pagina’s (merchandising), optimaliseren van cross- & upsell mogelijkheden tot aan het aanleveren van briefings voor on-site uitingen zoals banners of copy in samenwerking met onze online en content marketeer. Daarnaast zal je in overleg met onze product owner doorontwikkelwensen formuleren die de conversie ten goede komt. Ook zul je een ondersteunde rol hebben in de verdere doorontwikkeling van onze marketplaces. Je helpt bij het optimaliseren van traffic, omzet en marge en werkt hierbij nauw samen met onze online marketeer, Head of E-commerce en Head of Digital Marketing.

Herken jij je in het volgende profiel?

  • Je beschikt over een HBO/WO afgeronde opleiding in een commerciële richting
  • Je hebt relevante e-commerce ervaring
  • Je bent commercieel en krijgt een kick van het behalen van een goed resultaat
  • Je bent analytisch sterk en denkt in kansen
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Magento en/of ChannelEngine
  • Je hebt passie voor interieur en mooie merken

Wij bieden:

  • Een leuke baan in een snel groeiend bedrijf, met de kans om bij te dragen aan de verdere groei samen met een enthousiast team
  • Een fulltime dienstverband, 40 uur per week, maandag t/m vrijdag
  • Je talenten ontwikkelen binnen in een organisatie met een open, informele en sportieve werkomgeving. Bootcampen, boksen of een fanatiek potje tafeltennissen, het kan allemaal!

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten! Stuur je sollicitatie en motivatie naar hrm@zuiver.com t.a.v. Maarten Dubbelman, Head of Digital Marketing.

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY